slut

10.40

Gött å känna att man är helt slut och inte har någonstans att hämta energi när klockan inte ens är 11 på förmiddan. GALET! Ringde vårdcentralen. Doktorn skulle ringa mej mellan 13 och 14, tack och lov! Hoppas han har bra nyheter! Fick tipset av en igår att söka en annan doktor som vet vad han gör (nån som varit hos samma). Så det får nog bli så, det är troligen på gång att det ska komma en doktor till hit nån gång. Bara att hålla tummarna för att det är en bra.

Tur att det inte är FÖR många timmar kvar denna dagen. Tycker så synd om barnen när jag inte orkar nåt. Inte orkar leka eller busa. Knappt orkar le och och bemöta deras glada blickar. Så fruktansvärt tråkigt, känns som jag bränner varenda bro vi har mellan oss bara genom att finnas. Har ju tidig tur idag med mycket kökstid och en del planeringstid, det är nog bra för oss. Tycker ju så mycket om de små änglarna, är bara så trött.

Nu ska ja försöka samla ihop hjärnan och fixa en planering för nästa veckas gruppaktiviteter. Nåt om kroppsuppfattning kanske?

Kommentarer
Postat av: Barfotabarn

Hoppas nu att den där dumskallen ringde dig och att du snart mår bättre! Hug

2009-05-19 @ 18:32:55
URL: http://metrobloggen.se/utanskor

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0