no one, noone,noone, nooooooonnneeeee - NONE

Ingen till frukost...

Kollegan fortfarande sjuk. Satt i valet och kvalet att ringa in vikare men så dyker barn efter barn inte upp. Ingen till frukost, men de trillar väl in framöver. Försöker mej nog på att jobba själv idag ändå, blir nog bara 5 barn...hade potential till att bli 7 st så jag visste inte hur jag skulle göra.
Vi har JÄTTEDUKTIGA föräldrar på jobbet som så ofta som möjligt meddelar schema-förändringar i god tid. Men idag kunde jag alltså börjat ganska mycket senare vilket hade hindrat dagens överjobbande och gett en aning piggare förskollärare.  Sånt är livet... :)  Men då får jag ju igen lite av den tiden nu istället så ingen större skada skedd.

Helgen var bra annars. Fredagen lugn, idol och tacos hos svärisarna som var barnvakter.

Lördagen, Mathias födelsedag och bröllop. Lång länge i sängen sen upp och fixa inför bröllop typ. Fantastiskt härligt att träffa mina flickor. Ibland inser man inte förrän man ses hur mycket man saknar dom...det var härligt, härligt som sagt! Oxå härligt att se det lyckliga brudparet, att se sin gamla vän och minnas allt fint man varit med om.
Saker och ting förändras och man hamnar på olika platser i livet, både rent geografiskt och mentalt. Men ändå känner man samma värme och glädje för honom. Är glad att han funnits i mitt liv och att jag fick vara med denna dag även om vi inte har så tät kontakt längre.  <3

Igår åkte vi iväg en snabbsväng och tittade på en bil men den var ganska mycket för dyr, inte alls värd pengarna, så vi kollar vidare.

Idag började älgjakten här i trakten. Alla knör sej ut i skogen för att springa runt och tjoa eller sätta sej på pass. Vore väl roligt för Mathias om han kunde få skjuta, men det återstår väl att se.  Har en fin vecka framför mej..(beroende på när kollegan tillfrisknar)

Idag en vanlig arbetsdag, tisdag en vanlig arbetsdag. Onsdag sluta tidigt pga massa övertid förra veckan. Torsdag börja sent av samma anledning och fredag semester. Vi ska åka till Karlstad för att provköra och kolla på bilar. Måste ha en bil till, det funkar inte.  Mathias vill ha en pickup av nåt slag så om Volvon går igenom besiktningen *hoppas, hoppas* så ska jag försöka sälja och köpa nåt bättre. Inte så sugen på lån egentligen men det blir ju inte nån dyr-dyr bil. Vill ju gärna ha en Audi S3 men deeeet kan vi glömma....kanske en halvny golf eller nåt..
Får se....first things first...Besiktning....gaah!


Kommentarer
Postat av: Julia

Hade Mathias både födelsedag och bröllop? Varför va inte vi bjudna isåfall! Och vad menar du med "lång länge i sängen"? Marie, vi vill faktiskt inte veta allt på den här bloggen!

2009-10-12 @ 08:55:33
Postat av: Marie

Japp...det hade han...det andra var bara inte hans eget :D

Men Julia, det ÄR frivilligt att läsa bloggen. Skulle ju givetvis vara LÅG länge....men det ville du ju inte veta heller..moahahahah

2009-10-12 @ 13:24:12
URL: http://mrij.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0