lite rast då

Några timmar kvar till helg. Jobbar till 18 idag, inte min favvo-tid men det funkar helt ok. Innebär ju att nästa fredag är tidig. Dessutom blir det flera tidiga fredagar nu när jag måste byta tider för att komma iväg på "möhippor" och grejer. :D

Denna vecka flög förbi precis som jag trodde. Plockade bort julen i torsdagskväll. Igår var det träna, handla, städa och byta gardiner. Idag ska ja bara jobba sen ikväll blir det nåt häng nånstans på nåt sätt, kanske Väng? :)
Imorrn äre som sagt dags för Disney on ice och sen översovning av småbrudar.

Nästa vecka verkar ganska fullspäckad av diverse.


Kommentarer
Postat av: marieb

Häftigt att ni har kommit så lång väg på så kort tid med hus byggandet:). Hur stort hus har ni tänkt att bygga och ska ni bygga med platta som grund lr? :)

2011-01-17 @ 18:45:17
Postat av: marieb

Ja nu mår jag bra igen som tur är:)

Det låt väldigt bra! Är ju superbra när man kan få fixa en del saker själv så att det inte blir alldeles för dyrt. Vad skulle erat kosta?

Är väldigt bra att jämföra:)

Vi har kollat upp lite olika företag och vi hamnar på ca 2 miljoner om vi vill ha ett vanligt hus. Vi har fortfarande inte fått offert för vad vårat timmerhus kommer gå på...Så vi får se hur dyrt det blir, men på det är det tänkt att vi ska fixa mkt själva:)

2011-01-17 @ 21:10:36
Postat av: marieb

Vi är uppe i ca 152 kvadratmeter nu får se om vi utökar lr minskar ner det. Vi ska åka upp till företaget i torsby någon helg så får vi se:)

Vi har räknat på att vi kommer hamna på ca 1,5 miljon bara och då har vi tagit i rejält. För vi kommer få virket väldigt billigt via kontakter, så vårat hus kommer inte bli så dyrt:). För det är virket som är dyrast i timmerhusen. Men de säger ju alltid att man ska ta i lite extra så vet man att det inte kommer obehagliga överaskningar på ekonomin sen...Ska bli så spännande bara man kommer igång:)

När är erat beräknat att stå färdigt?:)

2011-01-22 @ 15:04:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0