10

10 grader säger vår termometer. Vet att det är ljug för den sitter i solväggen men tjenare va gött!  En 10 till så är det sommar. :)  Det droppar utanför och ibland hörs ett vrål och en duns när snön rasar från taket. I LOVE this, solen skiner helt fantastiskt mycket!

Snälla snö smält undan och lämna helst inga sjöar på gården på jobbet, om det är möjligt. Det är svårt att vakta både rymlingar, trädklättrare utan förståelse för fara och badare i DJUPA pölarna samtidigt. I do not need djupa sjöar på gården just nu.

Annars inte mycket nytt, har jobbat och grejat lite till bröllopet under veckan. De flesta har osat, fattas väl kanske 15 pers eller nåt. Ska skicka vigselprogrammet till tryck om ett tag, inte för att det är bråttom, mer för att jämna ut kostnaderna lite. Blir så mycket som kostar lite större summor kommande månader så det är gött att dryga ut lite. Den här månaden är en FATTIG oavsett men de andra lär bli ännu värre fram till maj.
Nästa söndag ska vi te säffle och grabbarna ska få prova hyrkläder. På kvällen(sena eftermiddan) kanske det blir en tur till festlokalen för en kik om vi inte fått gjort det innan.

På måndag är det frisördags, ska få räddning för ögonbrynen - som jag längtat - ser inte klok ut. Sen blir det klipp och nya färgen, ska bli kul med lite förändring. :)  Kostar pengar men vad gör man inte?




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0