12 mars

Idag provade jag klänningen igen. Fick igen hyskorna utan hjälp och provdrog lite i snörena bak. Den passar nu :)  De 5 cm är borta. De ser ut som om de är kvar men nu gick den igen. :)   Verkar som att det blir lite knöligt längst ner..kanske måste man sy in lite, men det är för svårt att se ensam. Får ha lite is i magen. Känns dock bra att vi är i mitten av mars och den går igen och det är tid kvar tills nål och tråd ska fixa resten. :)

Idag är Mathias på svensexa för Christian och jag ska på tjejhäng ikväll. :) En bra dag. Solen lyser. Imorrn ska vi till Säffle och prova ut kläder till brudgum och bestman, på kvällen ska vi till Bygdegården och kolla lite. :)

Nästa fredag har vi varit tillsammans 9 år. På lördan ska vi till Karlstad och bröllopsshoppa lite och på kvällen ska vi fira Mina som fyllde 6 år igår. På söndagen ska vi infinna oss för planering och nåt hemligt hos toastmaster-Ture.

Helgen efter det så ska vi till Ulricehamn på bröllop och den söndagen ska vi titta på hus i Va Frölunda, sen hälsa på syster och fira tjejerna som fyllt/fyller år.

Veckan efter åker Mathias till England. Sen är vi i April och då närmar vi oss på riktigt.
:)

77 dagar kvar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0