en vanlig sketen onsdag...

...såhär 10 dagar innan.

Utvecklingssamtalen på jobbet avklarade för den här terminen. Har en annan typ av samtal kvar men det är inte förrän om ett bra tag.  Annars är det ju flera veckor framöver som inte är hela veckor, är också skönt. Inte förrän i mitten av juni ska jag jobba en hel vecka igen, utom denna veckan då.

I helgen ska vi alltså på vigsel och efterföljande bröllopstårta. Blir mysigt och roligt att se. Det är så gött att folk verkligen väljer det typ av bröllop de vill ha, precis så som det ska vara. :)  Visst, vi har ganska många gäster men i övrigt är vårt bröllop allt annat än vräkigt och utöver familj och släktingar så är det bara de vänner vi verkligen umgås med ofta och som står oss nära. Det ska bli en härlig dag i vilket fall. :)

Igår kom ett åskoväder förbi, var lite svårt att känna in om det förde med sig kallare eller varmare väder eftersom det var rätt kallt och grått innan oxå. Men idag har det iallafall regnat i stortsett hela dagen.  Är ett väldigt välbehövligt regn, men det är ju goare med sol.

Idag när jag kom hem och skulle hämta posten så fann jag ett getingbo i postlådan, okul. Fick inte med mej posten in för de som bosatt sej där inne va rätt så argsinta. Mathias får kolla på det när han jobbat klart.

Blir nog en slapp kväll, tv och inte så mycket mer nu efter att jag tvättat. Grannen ovanpå ville prova frisyren en gång till imorrn så det får vi göra.  Blir roligt att se nu när löshåret har rätt färg och allt sånt, första gången frisyren blir gjord helt och hållet.  Kolla lite hur lång tid det tar och sånt så man tar till tillräckligt när det gäller på riktigt. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0