Hippt!

Jaha, då var man alltså hippad.  En milstolpe i livet passerad. Svårt att minnas detaljer eftersom det är så mycket intryck hela tiden, men det var en fantastisk dag. Älskade varje minut! :)


Började på morronen. Skulle vara hos grannen och prova hår igen klockan 10 hade vi bestämt. Jag anade att de skulle komma och ta mej. Vi hade redan räknat ut att de skulle plocka Mathias eftersom det bara fanns det här helgen att välja på pga en del anledningar.  Det var också väääldigt konstigt att ALLA var så himla upptagna den här helgen och att grannen dubbelkollade så jag verkligen skulle komma dit vid 10, fastän hon annars aldrig sätter några exakta tider.

I vilket fall, tog ja mej ju upp dit och hon betedde sig allmänt nervöst, plockade läääänge med saker, började stänga dörrar som aldrig är stängda mm.  Till slut hörde jag att det gick i trappen och det ramlade in ett gäng brudar. :)
De tog med mej ner till oss igen för utspökning. Fick på mig en grön (faktiskt snygg) klänning sen nåt årtal och ett par mindre snygg rosa tights och en rosa slöja. Fick oxå en grön krona gjord av piprensare och ett par klackskor. Till slut även en jättevacker make-up. :)

När det var klart åkte vi till Arvika, där det var dags för uppdrag som;  "Känn på minst 2 män om de har boxerkalsonger eller annat på sig", "samla ihop 10 nya facebook-vänner", "fråga 10 personer om du kan få något av dem", "köp ett paket kondomer". Det är som sagt svårt att minnas alla detaljer men jag gick iallafall runt bland loppis-stånden och samlade på mej en massa grejer, folk är faktiskt väldigt hjälpsamma och givmilda. :)
Träffade också på en svensexa där brudgummen var klädd som Obelix, flera gånger under dagen.
När jag samlat ihop mina 10 saker så skulle jag ha smink- och loppis-stånd utanför hotellet.  Även här ställde folk upp för fullt.
Efter detta så gick vi till kyrkans sporthall där de ordnat ett zumba-pass åt oss. :)  Jättekul att få prova men svårt.
Efter detta några timmar på Hamam, varmt och mysigt. :)  Lite mer tid för eftertanke och att verkligen känna efter att det är nu det händer.  Fick en frågelåda med en massa frågor om mej och Mathias som jag skulle svara på. :)

När vi svettats klart och gjort oss iordning tog de med mej till bryggan för mat och där träffade vi Mathias svensexa. God mat och härligt sällskap, på bryggan fanns även en annan möhippa och Mathias blev uppbjuden till dans.  Han hade oxå fått en tröja med Juholt på och det var ju lite hårt för den blå karln. :)
Det var mycket klirr i glasen för hångel - trots att det bara var möhippa och svensexa. Sen önskades en låt av trubaduren i våra namn och kravet var dans.
Sen skulle vi gå till torget. Där fick vi ögonbindel och varsin kondom. Vi skulle hitta fram till fågelmannen och sen få på honom en kondom. Jag kom först och vann. :)

Sen var det avsked och sen på med ögonbindel igen för bilfärd till Östervallsfjället.  (vi visste ju såklart inte det) Vi blev dumpade vid en iskall men mysigt inredd husvagn ute i ingenstans. När vi kommit in hittade vi ett brev där det stod att vi skulle sova gott, frukost fanns i kylbagen och fordon att färdas på fanns bakom husvagnen.
Vi kröp ner under dubbla täcken och somnade trots kylan ganska snabbt.  Vaknade nästa morgon och insåg att fordonet var en moped.  Vi åt frukost och gav oss av åt det håll vi tyckte att vi kommit från, inte helt säkra på vart vi skulle.  När vi kört typ halvvägs så såg vi Mathias kusins bil, vi vet inte hur länge han varit bakom eller så men vi pratade med honom och fick väl till slut reda på att vi var på rätt väg. Så vi fortsatte en bit till och kom till slut fram till bestmannens föräldrar i Strandmark där ett glatt gäng människor tog emot oss. Sen fick vi fika och blev körda till Strandvik där bilen stod kvar efter Mathias infångande.

Var helt slut hela dagen igår men sov nog igen det allra mesta natten till idag känns det som. Vi la oss före 8 igår, gick nästan inte att hålla ögonen öppna.

Ikväll ska jag hämta hem klänningen, sen ska jag börja gå in skorna. Då är det mesta stora fixat,  bara småfix kvar innan det ska dukas och provgås i kyrka med mera.

v 18-19
*Skriva äktenskapsförord (i maj)
*Gå in skor (lite nu och då kommande veckor)
*Ha en massa utvecklingssamtal och överskolningssamtal på jobbet (v 19)
*Fixa lite mer med morgongåvan (mån,tisd eller onsd v 18)
*Prova hår (någon gång under vecka 18)
*Ringa om detaljer runt tårtan (v 20)
*Kvällsjobb (onsdag v 19)
*Sy upp och slutändra klänningen (slutet av v 19)
* Ha möte med Jonas och skriva ny tolo?

2 måndagar kvar, det är sjuukt!  18 dagar 22 timmar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0