due date

Jahapp...blev ett besök till hos barnmorskan eftersom bebis fortfarande befinner sej inombords...(bokade ännu en tid idag men det var först 30/8 och det är ALLDELES för långt bort så den tänker jag glömma bort ett tag)

Allt var dock bra idag också; 144 starka hjärtslag, 39,5cm mage, 12 kilos viktuppgång under hela graviditeten, bra blodtryck (minns inte alla siffror), kliet inte mycket att göra åt, levervärde bra, något lite protein i blod (ska lämna urin imorron), gallsyra-koll får ja svar på senare, bebis fixerad.  Japp...nu är vi redo, men om vi får önska så kan du stanna inne till söndag-natt/måndag-morron nu när du ändå stannat där såpass länge.  Mathias och Richard ska nämligen fixa det sista innan gjutningen för platta på lördag.

Fick hursomhelst reda på att due date är imorron. Nåt med skottdagar och det ena med det andra...det verkliga datumet är tydligen i vecka 39+6, alltså imorron och inte 40+0 (lördag) som jag trott.  Nu återstår det att se när det passar herrn att komma.

Japp...annars hare vart ännu en lugn vecka, mycket vila, lite städ och tvätt....japp. Har en oplanerad helg framför, förutom det som ska fixas med husgrunden och därmed lite matlagningsfix för mej.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0