småttingar

Då har en vecka till dundrat förbi. Snart äre bara 1/4 kvar...känns konstigt, men spännande.
Har mest varit sent jobb denna veckan och lite pappersarbete runt huset, ventilation och sånt. Igårkväll fick vi träffa Kerstin. Lilla tjejen. :)  Och hennes storebror och mamma å pappa såklart.
Känns konstigt att de är så små när de är ute för inne i magen känns det som att han redan skulle vara en 4-kiloskladd, även om ja vet att det inte är så. (orkar inte bry mej om det där syftningsfelet)

Jahapp..inte så görmöe nytt annars. Imorrn eftermidda åker vi te Karlstad och stannar te måndag, då har vi bröllopsdag. Undrar hur positiv maken blir till att den mest kommer gå åt till bebis-shopping. :D  Vi får ju iaf en fin kväll imorrn hoppas jag. :)


Idag börjar det bli brädor på maskinhallen, tufft, första saken där det verkligen syns att det händer nåt på ett tag. Är dock sjuuuukt varmt så det kanske inte blir så långa arbets-etapper.

Te veckan blir det lite av varje.
Måndag - ledig och Karlstad
Tisdag - jobb som vanligt.
Onsdag - planering och sommarfest på jobbet.
Torsdag - jobb som vanligt och barnmorskebesök på morronen
Fredag - ledig och vara på vårdcentralen mest halva dagen, göra glukosbelastning och ta lite andra prover. Nästa vecka kommer också bara rassla förbi, det går fort, men det är lite gött. Hoppas verkligen på svar från försäkringskassan te veckan också. Bara att få veta vad man ska föreställa sej.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0